Municipis i política lingüística: més enllà del 28M

[DEBAT CONCLÒS]

  • Recupera'l aquí:

Et convidem a assistir al debat Municipis i política lingüística: més enllà del 28-M, on participaran representants de les candidatures que concorreran a les eleccions municipals a Catalunya:

  • Elisenda Alamany, Esquerra Republicana.
  • Jordi Martí, Barcelona en Comú.
  • Esther Niubó, Partit dels Socialistes de Catalunya.
  • Joan Rodríguez, Trias per Barcelona. 
  • Jordi Estivill, Candidatura d'Unitat Popular-L'Alternativa.

El debat serà el dimecres 17 de maig a les 18.30 h a la Casa dels Barris de l'Espai Línia (Barcelona). T'animem a assistir-hi i a escoltar les seves propostes sobre la llengua i la política lingüística.

*Els camps són obligatoris

Emplena les dades

RESPONSABLE: Les dades personals facilitades a través d'aquest formulari seran incorporades a la nostra base de dades i seran tractades de manera confidencial per la PLATAFORMA PER LA LLENGUA - COL·LECTIU L'ESBARZER.

FINALITATS: Posar-nos en contacte amb tu per informar-te sobre les activitats de la nostra entitat i d'altres formes de col·laboració amb nosaltres, basant-nos en l'interès legítim de PLATAFORMA PER LA LLENGUA, per comunicar-te informació sobre novetats, activitats, campanyes o actes organitzats per PLATAFORMA PER LA LLENGUA, i altres comunicacions que puguin resultar del teu interès.

DESTINATARIS: Les teves dades no seran comunicades a tercers, excepte per obligacions legals.

DRETS: Pots accedir, rectificar, suprimir i sol·licitar la portabilitat de les teves dades personals, així com oposar-te o sol·licitar-ne la limitació del tractament dirigint-te per escrit a l'adreça Carrer de Sant Honorat, 7, principal 1a, 08002 de Barcelona o a dades@plataforma-llengua.cat. També pots presentar una reclamació davant l'autoritat espanyola de control de protecció de dades (www.aepd.es).