Jornada "Implica't pel valencià" - 9 d'Octubre, València

Inscriu-te a la jornada "Implica't pel valencià", que organitzem aquest 9 d'Octubre a València.

La jornada consta de tres activitats que realitzarem a la Societat Coral el Micalet (c/ Guillem de Castro, 73):

- 11.00 h. Acreditacions
- 11.30 h. Jornada de formació: "Implica't pel valencià", oferida per Gemma Sanginés
- 14.00 h. Dinar de germanor amb socis i voluntaris (només per als participants de la jornada de formació)
- 17.30 h. Marxem cap a la manifestació commemorativa del 9 d'Octubre, on Plataforma per la Llengua tindrà grup propi

*Els camps són obligatoris

Emplena els camps següents

Formes part de Plataforma per la Llengua?*

T'agradaria ajudar-nos en les tasques d'organització de la jornada?*

Vols quedar-te al dinar de germanor?*

Marca l'opció que preferisques per al dinar

Hem organitzat un bus gratuït des d'Alacant (hora estimada 08 h) amb diverses parades. Necessitaries vindre amb el bus?*

Les dades personals que ens facilites a través d'aquest formulari seran incorporades a la nostra base de dades i seran tractades de manera confidencial amb la finalitat de dur a terme la teva consulta.

Així mateix, podrem comunicar-nos amb tu per via electrònica o telefònica, basant-nos en l'interès legítim de PLATAFORMA PER LA LLENGUA, per comunicar-te informació sobre la teva consulta, així com novetats, activitats, campanyes o actes organitzats per PLATAFORMA PER LA LLENGUA, i altres comunicacions que puguin resultar del vostre interès.

En cap cas cedirem les teves dades personals a tercers sense el vostre consentiment previ.

El període de conservació de les dades serà el necessari per al manteniment de la relació i un màxim de 5 anys un cop finalitzada.

Durant la teva relació amb l'entitat, i estrictament per a la gestió de les vostres dades personals, PLATAFORMA PER LA LLENGUA podrà emprar programari per desar-les als EUA. Aquesta transferència està emparada en l'escut de privacitat UE-EUA.

Des de PLATAFORMA PER LA LLENGUA, complim amb totes les garanties legals establertes per a protegir la privacitat de les teves dades personals.

En qualsevol moment podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com, si escau, el dret de portabilitat i de limitació del tractament, recollits al RGPD (UE) 216/679, dirigint-te a: carrer de Sant Honorat, 7, principal 1a 08002 de Barcelona o mitjançant correu electrònic a dades@plataforma-llengua.cat.

En qualsevol cas, pots dirigir-te a l'autoritat de protecció de dades (www.agpd.es) per iniciar els tràmits oportuns en defensa dels teus drets.