Vine a la Jornada de socis i voluntaris de Plataforma per la Llengua País Valencià!

El proper diumenge 9 d'octubre durem a terme una trobada de socis i voluntaris de Plataforma per la Llengua País Valencià amb l'objectiu de compartir els projectes de l'entitat, intercanviar coneixements i generar sinergies entre les diverses persones que col·laborem en la defensa i la promoció del valencià. La jornada es farà a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània (carrer Sant Ferran, 12, València).

Programa previst:

10:30 Benvinguda i acreditació

11:00 Taller d'assertivitat lingüística amb Ferran Suay

14:00 Dinar

17:00 Eixida cap a la manifestació

Ens hi acompanyes? Inscriu-te al formulari que trobaràs aquí sota.

*Els camps són obligatoris

Emplena les dades

Et quedaràs a dinar?*

T'agradaria fer un torn de voluntariat?*

RESPONSABLE: Les dades personals facilitades a través d'aquest formulari seran incorporades a la nostra base de dades i seran tractades de manera confidencial per la PLATAFORMA PER LA LLENGUA - COL·LECTIU L'ESBARZER.

FINALITATS: Posar-nos en contacte amb tu per informar-te sobre les activitats de la nostra entitat i d'altres formes de col·laboració amb nosaltres, basant-nos en l'interès legítim de PLATAFORMA PER LA LLENGUA, per comunicar-te informació sobre novetats, activitats, campanyes o actes organitzats per PLATAFORMA PER LA LLENGUA, i altres comunicacions que puguin resultar del teu interès.

DESTINATARIS: Les teves dades no seran comunicades a tercers, excepte per obligacions legals.

DRETS: Pots accedir, rectificar, suprimir i sol·licitar la portabilitat de les teves dades personals, així com oposar-te o sol·licitar-ne la limitació del tractament dirigint-te per escrit a l'adreça Carrer de Sant Honorat, 7, principal 1a, 08002 de Barcelona o a dades@plataforma-llengua.cat. També pots presentar una reclamació davant l'autoritat espanyola de control de protecció de dades (www.aepd.es).