Ajuda’ns a fer-los realitat!

Ajuda‘ns a promoure el català als patis d’escoles i instituts!

Ara ja ho sabem del cert (estudi): només el 14,6% de les converses als patis d'institut de les zones urbanes de Catalunya són en català!

Hi ha un alt percentatge d'infants i adolescents que no veuen el català com un instrument útil i atractiu, fins i tot entre aquells que el tenen com a llengua materna. Les dades demostren que els catalans que empren habitualment la llengua catalana -siguin d'origen catalanoparlant o no- pateixen la meitat d'atur que aquells catalans que no empren habitualment el català. 

No només ens juguem la salut del català sinó que, sobretot, ens juguem la cohesió social del país, la construcció d'una societat basada en la justícia i la inclusió, que combati els prejudicis.

Per tot això volem engegar una gran campanya de sensibilització, que compti amb els principals agents de la comunitat educativa i que torni a posar al centre del debat la importància de promoure l'ús social del català entre els més joves, com a eina fonamental de cohesió i inclusió socials

Per fer-ho, necessitem el teu suport! Fes un donatiu i ajuda'ns a finançar una gran campanya per promoure l'ús social del català als centres educatius. 

0 dies
Aconseguit 13987€ Objectiu 30000€
S'han aconseguit 13987€ d'un total de 30000€.