Ajuda’ns a fer-los realitat!

Ajuda‘ns a promoure el català als patis d’escoles i instituts!

Ara ja ho sabem del cert (estudi): només el 14,6% de les converses als patis d'institut de les zones urbanes de Catalunya són en català!

Hi ha un alt percentatge d'infants i adolescents que no veuen el català com un instrument útil i atractiu, fins i tot entre aquells que el tenen com a llengua materna. Les dades demostren que els catalans que empren habitualment la llengua catalana -siguin d'origen catalanoparlant o no- pateixen la meitat d'atur que aquells catalans que no empren habitualment el català. 

No només ens juguem la salut del català sinó que, sobretot, ens juguem la cohesió social del país, la construcció d'una societat basada en la justícia i la inclusió, que combati els prejudicis.

Per tot això volem engegar una gran campanya de sensibilització, que compti amb els principals agents de la comunitat educativa i que torni a posar al centre del debat la importància de promoure l'ús social del català entre els més joves, com a eina fonamental de cohesió i inclusió socials

Per fer-ho, necessitem el teu suport! Fes un donatiu i ajuda'ns a finançar una gran campanya per promoure l'ús social del català als centres educatius. 

67 dies
Aconseguit 13691€ Objectiu 30000€
S'han aconseguit 13691€ d'un total de 30000€.
Quina quantitat vols donar?
Vols realitzar el donatiu com a...

Recorda que pots deduir el 15% d'aquest donatiu a la declaració de la renda.

Les teves dades
Dades de l'empresa

Política de privacitat

Les dades personals que ens faciliteu a través de l'enviament d'aquest formulari seran incorporades a la nostra base de dades i seran tractades de manera confidencial amb la finalitat de gestionar la vostra donació a PLATAFORMA PER LA LLENGUA i de respondre-hi en els termes i condicions que ens hagi indicat.

Així mateix, podrem comunicar-nos amb vós per via electrònica o telefònica, basant-nos en l'interès legítim de PLATAFORMA PER LA LLENGUA, per comunicar-vos informació sobre la vostra relació amb la nostra entitat, així com novetats, activitats, campanyes o actes organitzats per PLATAFORMA PER LA LLENGUA, i altres comunicacions que puguin resultar del vostre interès.

En cap cas cedirem les vostres dades personals a tercers sense el vostre consentiment previ.

El període de conservació de les dades serà el necessari per al manteniment de la relació i un màxim de 5 anys un cop finalitzada.

Així mateix, us informem que podrem fer tractaments de dades relatius a les consultes, queixes o reclamacions amb finalitats estadístiques. En aquest cas, les vostres dades personals seran dissociades o anonimitzades.

Durant la vostra relació amb l'entitat, i estrictament per a la gestió de les vostres dades personals, PLATAFORMA PER LA LLENGUA podrà emprar programari per desar-les als EUA. Aquesta transferència està emparada en l'escut de privacitat UE-EUA.

Durant la tramitació de la vostra donació, i estrictament per a la gestió de les vostres dades personals, PLATAFORMA PER LA LLENGUA podrà emprar programari per desar-les als EUA. Aquesta transferència està emparada en l'escut de privacitat UE-EUA.

Des de PLATAFORMA PER LA LLENGUA, complim amb totes les garanties legals establertes per a protegir la privacitat de les vostres dades personals.

En qualsevol moment podreu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com, si escau, el dret de portabilitat i de limitació del tractament, recollits al RGPD (UE) 216/679, per correu electrònic a dades@plataforma-llengua.cat.

En qualsevol cas, podreu dirigir-vos a l'autoritat de protecció de dades (www.agpd.es) per iniciar els tràmits oportuns en defensa dels vostres drets.