Vine a la passejada fusteriana per l'Albufera!

Vols acompanyar-nos el proper dissabte 5 de novembre a fer una passejada digna de Joan Fuster? Anirem fins al Palmar, on pujarem en barca i sengtirem les anècdotes que ens contarà Victor Labrado, a més de detalls que relacionen Joan Fuster amb l'Albufera, un paratge natural replet d'històries.

Aquest és el programa previst:

9:15 eixida de l'autobús des de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València (Av. Blasco Ibáñez, València)

10:00 passejada fusteriana en barca per l'Albufera de la mà del guia Víctor Labrado.

14:00 dinar popular al Palmar

17:00 tornada de l'autobús cap a València

El preu per participar a l'activitat és de 10 euros i la data límit per a inscriure-s'hi és el 27 d'octubre de 2022. Si vols participar-hi, omple el formulari que trobaràs aquí sota.

*Els camps són obligatoris

Emplena les dades

Et vols quedar a dinar?*

Com vindràs a la passejada?*

RESPONSABLE: Les dades personals facilitades a través d'aquest formulari seran incorporades a la nostra base de dades i seran tractades de manera confidencial per PLATAFORMA PER LA LLENGUA - COL·LECTIU L'ESBARZER.

FINALITATS: Posar-nos en contacte amb tu per informar-te sobre les activitats de la nostra entitat i d'altres formes de col·laboració amb nosaltres, basant-nos en l'interès legítim de PLATAFORMA PER LA LLENGUA, per comunicar-te informació sobre novetats, activitats, campanyes o actes organitzats per PLATAFORMA PER LA LLENGUA, i altres comunicacions que puguin resultar del teu interès.

DESTINATARIS: Les teves dades no seran comunicades a tercers, excepte per obligacions legals.

DRETS: Pots accedir, rectificar, suprimir i sol·licitar la portabilitat de les teves dades personals, així com oposar-te o sol·licitar-ne la limitació del tractament dirigint-te per escrit a l'adreça Carrer de Sant Honorat, 7, principal 1a, 08002 de Barcelona o a dades@plataforma-llengua.cat. També pots presentar una reclamació davant l'autoritat espanyola de control de protecció de dades (www.aepd.es).