Fes-te soci gratuïtament durant 6 mesos i comprova tot el que podem fer pel català amb el teu suport!

Durant els pròxims 6 mesos pots ser soci o sòcia de la Plataforma per la Llengua gratuïtament! Com? Si ets subscriptor del diari Ara, t'oferim en exclusiva aquesta promoció. Clica l'enllaç, formalitza la inscripció com a membre de la nostra ONG i descobreix tot el que podem fer pel català amb el teu suport!

Entra a l'enllaç i emplena el formulari amb les teves dades. Segueix les següents instruccions: a l'apartat "número de compte corrent" posa-hi zeros a totes les caselles. Després, marca qualsevol opció a "periodicitat de pagament". A l'apartat de "Quota" marca-hi "superior" i a la casella que t'apareixerà tot seguit afegeix-hi el codi de la promoció: 1714

La Plataforma per la Llengua és l'ONG del català. Treballem per promoure la llengua catalana com a eina de cohesió social. Durant aquests mesos, seràs soci de ple dret de l'entitat, rebràs totes les nostres comunicacions i podràs estar al dia de totes les nostres campanyes i accions de promoció del català i descobrir, així, tot el que fem per la nostra llengua. Gràcies a les aportacions dels nostres socis podem tirar endavant nombroses iniciatives per aconseguir impulsar el català i promoure'l com la llengua comuna del nostre país:

  • Treballem amb col·lectius de nouvinguts per fer del català la llengua d'acollida.
  • Treballem per incrementar l'etiquetatge i la publicitat en català de les grans empreses.
  • Treballem perquè les grans estrenes cinematogràfiques siguin en català.
  • Promovem accions massives de sensibilització i som el referent en mobilització lingüística a tot el territori de parla catalana.
  • Lluitem contra els nombrosos atacs que pretenen acabar amb el sistema d'escola catalana
  • Pressionem les administracions per aconseguir millorar les estructures legals de protecció de la llengua.
  • Impulsem des d'aquest any el Premi Martí Gasull i Roig per reconèixer les persones i institucions que han treballat per la nostra llengua.
  • Incrementem la pressió sobre l'Administració i els Parlaments per aconseguir millorar les estructures legals de protecció de la llengua.

I, per si tot això fos poc, a més de contribuir a la normalització lingüística de la nostra llengua, podràs gaudir de nombrosos avantatges, descomptes i promocions que trobaràs enumerats en aquest enllaç.

Durant aquests 6 mesos veuràs que fem molta feina per la nostra llengua. T'imagines, però, tot el que podríem arribar a fer si, a més, també comptéssim amb el teu suport d'ara en endavant?

Gràcies per formar part del nostre equip!