Notícies ← Altres notícies

Vols que Barack Obama rebi l’InformeCAT? Envia un SMS amb la paraula ESTIMO al 25511 i ajuda'ns a fer-ho!

Un any més la Plataforma per la Llengua està en procés d'elaboració de l'InformeCAT, el document anual que mostra una panoràmica sobre l'estat del català, que es presentarà públicament a finals de mes. Enguany, però, l'ONG ha volgut portar el projecte una mica més enllà i ha decidit traduir-lo i enviar-lo a més de 200 personalitats polítiques internacionals, com el President dels Estats Units d'Amèrica, Barack Obama, o el Secretari General de les Nacions Unides, Ban Ki Moon. Per poder-ho fer, però, ens cal la teva ajuda: envia un SMS amb la paraula ESTIMO al número 25511 i ajudaràs a finançar aquest projecte!

L'InformeCAT s'enviarà a més de 200 personalitats polítiques de tot el món perquè a través d'aquest document descobreixin la vitalitat i vigència de la llengua catalana en molts àmbits i coneguin també els constants atacs a què està sotmesa.

Però no podem fer-ho sense la teva ajuda. Per tal que Barack Obama o Ban ki Moon rebin l'InformeCAT 2014, necessitem que ens donis un cop de mà: envia un SMS amb la paraula ESTIMO al 25511 i col·laboraràs amb un 1,45€ a aquesta acció. Necessitem més de 5.000 SMS per poder traduir i adaptar el document a l'anglès i fer l'enviament. Només amb la teva contribució ho aconseguirem! Cada SMS compta!

Els polítics que rebran l'InformeCAT seran Viviane Reding, Durao Barroso, Martin Schulz, Van Rompuy, Alex Salmond, David Cameron, Nick Clegg, Ed Miliband, Hillary Clinton, Jim Yong Kim, Gerry Adams i Irina Bokova, entre d'altres fins a arribar a una llista de més de 200 personalitats!

Més informació sobre aquesta campanya aquí.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram