Notícies ← Altres notícies

Llegeix les entrevistes dels tres finalistes del III Premi Martí Gasull i Roig

Aquest diumenge, finalitza el període de votacions per escollir el guanyador de la tercera edició del Premi Martí Gasull i Roig. Si encara no has votat, llegeix les entrevistes que hem realitzat als finalistes i vota el teu cadidat preferit a www.premimartigasull.cat

Bonpreu-Esclat, Grup Flaix i l'Associació de Treballadors Pakistanesos són els tres finalistes de la darrera edició del Premi Martí Gasull i Roig. El guanyador es decidirà gràcies a les vostres votacions a través del web www.premimartigasull.cat i es donarà a conèixer el pròxim 8 de febrer al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

Des de la Plataforma per la Llengua, hem entrevistat als tres finalistes per ajudar-vos a decidir el vostre vot. Tots tres són mereixedors d'aquest reconeixement per la seva tasca en la defensa i promoció de la llengua catalana, però només un podrà guanyar el premi! Vols conèixer amb més detall la tasca desenvolupada a favor de la nostra llengua per part dels tres finalistes? Llegeix les entrevistes: 

Mercé Espuny i Pujol, lingüista del Grup Flaix, recorda que "Vam néixer per omplir un buit en l'espai radiofònic: música dance i pop rock internacional en català"

Joan Font, director general de supermercats BonPreu-Esclat, destaca que "Per nosaltres no és un valor afegit comunicar-nos en català, entenem que és el més normal del món"

Javed Ilyas, president de l'Associació de Treballadors Pakistanesos de Catalunya, senyala "És més fàcil integrar-se a Catalunya si la persona que arriba aprèn català. És una forma de respecte envers la societat que ens acull"

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin