Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua, membre de la xarxa FOCIR

L'ONG del català ha estat acceptada aquest mes de març com a membre de la Federació d'Organitzacions Catalanes Internacionalment Reconegudes.

La FOCIR és una plataforma formada per actors de la societat civil catalana que participen en xarxes internacionals. Neix el 1995 fruit de la concertació de diferents associacions catalanes interessades en el foment de la seva presència internacional i de la de Catalunya.

L'activitat de la FOCIR es basa en tres línies d'actuació: treballar en xarxa amb altres entitats del teixit associatiu català per promoure una ciutadania amb dimensió global, fer ús de la diplomàcia pública per explicar Catalunya al món i vetllar perquè Catalunya pugui incidir en les accions i interessos d'actors en l'esfera internacional gràcies a la projecció internacional dels seus valors i la seva imatge.

La Plataforma per la Llengua, en la seva voluntat d'internacionalitzar la situació de la llengua catalana i aconseguir-ne el reconeixement internacional, s'ha adherit a aquesta plataforma per sumar esforços amb altres entitats catalanes de cara a impulsar la imatge del país i la seva llengua a l'exterior.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin