Notícies ← Altres notícies

Illes Balears, més lluny o més a prop?

El pròxim dimecres 24 de maig, al bar El Paraigua de Barcelona, nou debat del cicle "Què me'n dius del domini lingüístic?" per conèixer la realitat sociolingüística a les Illes Balears. 

Tomeu Martí, periodista, promotor cultural i membre de la junta executiva de la Plataforma per la Llengua, serà el convidat del proper 24 de maig al debat "Illes Balears, més lluny o més a prop?".

Tomeu Martí ha estat coordinador de l'Obra Cultural Balear i actualment dirigeix la ràdio Ona Mediterrània i el diari digital DBalears. Ha treballat en mitjans illencs de premsa escrita i és col·laborador en diverses publicacions, ràdios i televisions. La seva faceta literària l'ha portat a escriure una desena de llibres, entre poesia i assaig.

L'InformeCAT17 presenta enguany dades positives pel que fa a la situació de català a les Illes Balears gràcies al canvi de govern. En el 30è aniversari de la Llei de normalització lingüística de les Illes Balears, el nou govern ha revertit retrocessos recuperant aquells articles que havia derogat l'anterior govern del PP. Una altra dada molt positiva d'aquest darrer informeCAT és l'augment del 41% de les inscripcions per a les proves de coneixement de català a les Illes.

Dimecres 24 de maig, us esperem a partir de les 19 h al bar El Paraigua de Barcelona per parlar sobre el canvi de govern, les millores en la situació de la llengua que presenta l'informeCAT i els reptes que encara queden per assolir la plena normalització del català a les Illes. Com sempre, oferirem una consumició gratuïta als assistents, que també podran participar en el debat amb les seves preguntes i punts de vista. 

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram