Notícies ← Altres notícies

Taller de doblatge adreçat a joves de 4t d’ESO de l’institut Ribot i Serra de Campoamor

Aquesta és una activitat que s'ha portat a terme dins el Pla d'Actuació Lingüística Integral a Sabadell Sud, que porta a terme la Plataforma per la Llengua per tal de fomentar l'ús del català com a eina de cohesió social. 

Els joves han tingut l'oportunitat de posar en pràctica les seves habilitats per doblar seqüències curtes, en català. Certament ha estat una activitat molt agraïda pels joves, perquè no és el que acostumen a fer cada dia a l'aula, i han respost molt bé.

A més, també han fet un concurs per endevinar dades sobre la situació del català, especialment a l'àmbit del cinema. L'entitat ja fa temps que va engegar una campanya, 'El català, al cinema', per revertir la injusta situació del català en aquest àmbit. Per això, també els alumnes han tingut des de la setmana anterior l'exposició itinerant sobre aquesta campanya, per tal de conscienciar-se. I també han fet una altra activitat, sobre la diversitat lingüística: les paraules nòmades. Ha estat un matí genial i l'entitat es dona per satisfeta i espera haver conscienciat una mica els joves sobre la importància de fer servir el català.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin