Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua i Ycom.cat promouen una iniciativa per a fomentar la creació i l’ús de mems en català

La Plataforma per la Llengua i Ycom.cat, la comunitat 2.0 en català, dinamitzaran la campanya "Mems en català" a través dels comptes de Twitter i Instagram amb l'objectiu de promocionar la creació i la viralització de mems en català. 

Tots hem rebut i reenviat mems a través de les nostres xarxes socials, imatges virals de contingut crític i/o còmic relacionades amb aspectes de l'actualitat o temàtiques que desperten un gran interès: esports, política, sexualitat, alimentació, etc. Però, quants d'aquests mems són en català?

Des de la Plataforma per la Llengua fa temps que detectem una presència gairebé nul·la del català en els mems. Aquests continguts virals, a més de ser una crítica còmica, són grans difusors d'idees i pensaments, sobretot entre la població juvenil.

Amb la voluntat de normalitzar la situació del català en aquests continguts, la Plataforma per la Llengua ha decidit promoure, conjuntament amb Ycom.cat, la campanya "Mems en català", que pretén potenciar l'ús de la llengua catalana en aquesta eina tan emprada a les xarxes socials i entre els sectors més joves. Ycom.cat serà la plataforma que s'encarregarà de dinamitzar i crear mems en català, o traduir-los, a través dels canals de Twitter i Instagram. La campanya també proporcionarà recursos perquè els usuaris mateixos pugueu elaborar mems en català de manera fàcil i creativa.

Seguiu els comptes a les xarxes socials i animeu-vos a generar els vostres continguts propis i compartir-los amb l'etiqueta #memsencatalà!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin