Notícies ← Altres notícies

‘Teatre i més sorpreses’, representació final del taller de teatre a la Biblioteca Sud de Sabadell

Dins del Pla d'Actuació Lingüística Integral de Sabadell Sud la Plataforma per la Llengua i la Fundació SGAE van organitzar un taller de teatre a la Biblioteca Sud de Sabadell del 6 de novembre al 20 de desembre. 

El taller el va impartir el reconegut autor, de llarga trajectòria, Ricard Borràs, que els dilluns i alguns dimecres va reunir set alumnes de l'institut Ribot i Serra i una noia de l'Associació de Veïns de la Creu de Barberà. Els propòsits del taller eren diversos: acostar la llengua catalana als barris on no té tanta presència a través de la cultura, ajuntar en un mateix escenari persones de diferents perfils i divulgar l'interès pel teatre i la cultura.

El punt culminant del taller va arribar el passat 20 de desembre a les 18 h, que es va fer la representació final a l'auditori de la mateixa biblioteca. Hi van assistir una cinquantena de persones i tothom va quedar impressionat pel resultat del taller. Va ser una representació d'una mica més de mitja hora i constava de diferents parts, que incloïen monòlegs, escenes quotidianes del barri i fins i tot una petita dinàmica que requeria la participació del públic.

Tant la Plataforma per la Llengua com la Fundació SGAE valoren molt bé la feina que s'ha fet en aquest taller. Tenint en compte el poc temps que ha durat (amb prou feines un mes i mig), el resultat és increïble, a més tenint en compte els dèficits lingüístics dels usuaris, que certament han fet un pas de gegant. Per tant, l'entitat creu que els objectius s'han complert molt satisfactòriament i espera que aquest taller sigui una llavor que doni més fruits l'any vinent. 

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin