Notícies ← Altres notícies

Taller de rap al Centre de Formació d’Adults de la Creu de Barberà

El dies 1 i 19 de febrer la Plataforma per la Llengua va organitzar dos tallers de rap adreçats als alumnes de l'Escola d'Adults de la Creu de Barberà, a Sabadell. És una activitat que s'ha dut a terme dins del Pla d'Actuació Lingüística Integral a Sabadell Sud, que porta a terme la Plataforma per la Llengua per tal de fomentar l'ús del català com a eina de cohesió social. 

Els alumnes van practicat l'art de la improvisació amb un cantant de rap, en Nel·lo C.
Es va fer amb dos grups diferents de l'escola, que estaven interessats en el gènere. Al principi l'artista ha projectat uns quants videoclips seus per tal que els alumnes en veiessin exemples i connectessin amb ell. Després per grups han creat unes quantes rimes en català sobre diferents temes i finalment les han cantades davant de tothom amb una base de rap. Durant aquesta activitat, els alumnes han pogut desenvolupar aspectes com ara la creativitat, la capacitat d'improvisació i el sentit del ritme.

Tant l'entitat com el centre valoren molt bé el resultat d'aquest taller, sobretot tenint en compte la bona rebuda que ha tingut dels alumnes. Al principi alguns tenien vergonya, però de mica en mica es van anar animant i finalment tothom va cantar la seva part.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin