Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua presenta el llibre-disc "Mans manetes" a Sabadell

L'ONG del català repartirà 4.000 discos entre els nois de les escoles de la ciutat.

El projecte Mans manetes. L'Alguer: paraules, cançons i veus de minyons impulsat per la Plataforma per la Llengua en col·laboració amb el Festival Barnasants, es presentarà a l'Escola Amadeu Vives de Sabadell (Carrer de Fra Luis de León, 152) el proper dimecres, 14 de març, a les 10:30 h.

Participaran en la roda de premsa Eulàlia Buch, cap de l'àrea social de la Plataforma per la Llengua, Josep Boltaina, vicepresident d'Òmnium Sabadell i Marc Serrats, productor artístic del disc i dels espectacles de presentació.

El llibre-disc recull un seguit de cançons tradicionals i infantils de l'Alguer interpretades i modernitzades per un cor d'infants algueresos i músics d'arreu dels territoris de parla catalana. A més de presentar el llibre-disc i també el concert que tindrà lloc a l'Hospitalet de Llobregat el 23 de març, l'acte servirà per a anunciar el taller musical i pedagògic que els músics algueresos Claudio Sanna i Angel Maresca "Lo Barber" de l'Alguer, faran el dissabte, 24 de març, al Centre Cívic de Can Rull.

Després de l'èxit del macroconcert "Fes-te del sud!" que es va celebrar el 22 de desembre del 2017 al districte 6è, la Plataforma per la Llengua presenta una nova proposta lingüística i musical a Sabadell amb l'objectiu de fer arribar aquest repertori popular de cançons alguereses arreu del domini lingüístic català.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin