Notícies ← Altres notícies

Entreguem els discos de Mans Manetes als guanyadors del sorteig de la CatalApp

Durant un mes, els usuaris de l'aplicació per a mòbils CatalApp han pogut participar en el sorteig de 100 discos de cançons tradicionals alguereses.

En aquesta ocasió, per a participar en el sorteig, els usuaris de la CatalApp havien de fer una valoració d'un establiment i compartir-la a Twitter amb l'etiqueta #UtilitzolaCatalApp. El premi per als guanyadors del sorteig ha estat el disc Mans manetes,  una iniciativa que neix amb l'objectiu d'oferir a les noves generacions d'algueresos -que no gaudeixen de gairebé cap tipus d'ensenyament en llengua catalana a l'escola- un producte cultural d'homenatge a la seva cultura. Les cançons són cantades per una coral formada per minyons algueresos i un reguitzell de cantants de tot el domini lingüístic català.

Per fer entrega dels premis, ens posarem en contacte directament amb els participants del concurs, i els farem arribar un dels discos a través de correu postal.

Si tu també vols ajudar a defensar i a promocionar el català i alhora gaudir dels nous concursos que farem durant el 2018, descarrega l'aplicació per a mòbils CatalApp gratuïtament des de Google Play, AppleStore o des d'aquí.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin