Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua participa a la Festa Major del barri de Campoamor

L'ONG del català va presentar el videoclip "El futur és nostre" i va participar en l'organització d' activitats esportives dedicades a infants i joves.

Divendres 8 de juny a les 8 del vespre es va fer la presentació oficial del videoclip que han desenvolupat els alumnes de l'Institut Ribot i Serra durant els tres darrers mesos amb el raper sabadellenc Nel·lo C i el dramaturg Lluís Elías, un projecte finançat per la Fundació SGAE. L'acte va començar amb diversos parlaments de representants de la Plataforma per la Llengua, de la Fundació SGAE, la directora de l'Institut i els artistes creadors de la cançó, 'El futur és nostre'. Els mateixos alumnes van dir-hi la seva i van rebre amb molta emoció el resultat final de la feina.

Dissabte 9 de juny a les 11 del matí, es van muntar activitats esportives dedicades a infants i joves. La Fundació de Spiribol de Catalunya va organitzar un torneig d'aquest peculiar esport, que es va inventar un pare de família amb onze fills per no haver d'anar a buscar la pilota, ja que es tracta d'enrotllar una pilota lligada a un cordill en un pal de dos metres amb l'ajuda de la mà o d'una raqueta.

Aquestes dues activitats s'emmarquen en el Pla d'Actuació Lingüística Integral a Sabadell Sud, amb l'objectiu d'acostar el català a diferents espais del barri i per animar a parlar-lo a les persones que habitualment no el parlen. És una activitat que s'ha portat a terme dins l'àmbit de foment del català a l'espai de lleure i amb col·laboració amb l'Associació de Veïns de Campoamor, a qui agraïm la seva bona predisposició a treballar plegats.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin