Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua de Sabadell celebrarà el seu vintè aniversari amb un vermut musical

La delegació de l'entitat al Vallès Occidental ha organitzat un vermut musical amb la presència del president de l'entitat, Òscar Escuder.

La Plataforma per la Llengua de Sabadell commemora enguany el 20è aniversari i ho celebrarà aquest diumenge, 17 de juny, amb un vermut musical a l'Espai Àgora del Centre Cívic de Sol i Padrís. En l'acte hi intervindran el president de la Plataforma per la Llengua, Òscar Escuder, i els membres del grup local de Sabadell, i hi actuarà l'acordionista Carles Belda. També hi participaran familiars de l'expresidenta del Parlament de Catalunya i fundadora de l'entitat a Sabadell, Carme Forcadell.

Durant aquests vint anys el grup local ha organitzat nombrosos actes, activitats i accions conjuntes amb altres entitats, administracions o escoles per tal d'afavorir que el català sigui eina de cohesió social a la ciutat. L'última d'aquestes iniciatives ha estat el Pla d'Actuació Lingüística Integral "A Sabadell, també en català", que s'ha implantat als barris de la Creu de Barberà, les Termes, Campoamor i Espronceda. Amb aquest pla, l'ONG del català vol donar resposta a les necessitats respecte a la llengua catalana d'aquests barris de la ciutat, que per raons històriques presenten importants dèficits lingüístics. Mitjançant activitats com els grups de conversa, els tallers per a joves o el macroconcert "Fes-te del sud!", la Plataforma per la Llengua està facilitant la incorporació del català als diferents espais dels barris.

L'acte de celebració del vintè aniversari, que començarà a les dotze del migdia, és gratuït i obert a tots els ciutadans que hi vulguin participar.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin