Notícies ← Altres notícies

Ajuda’ns a editar l’agenda ‘Paraules de llibertat’ amb citacions d’escriptors valencians

Fent un donatiu a partir de 6 euros ens ajudaràs a editar i repartir, de manera gratuïta,  l'agenda per al curs acadèmic 2018/19 entre els estudiants adults de valencià. Amb aquestes agendes la Plataforma per la Llengua vol fomentar la lectura en valencià entre els alumnes i, com a contribuïdor del projecte, t'obsequiarem amb un exemplar.

La Plataforma per la Llengua està preparant la nova agenda per al curs acadèmic 2018/19, dedicada als escriptors valencians. L'agenda incorpora 50 citacions d'autors del País Valencià, a més de continguts basats en diferents iniciatives que promouen el valencià. Amb un disseny modern i atractiu a càrrec de l'empresa Edicions 96, l'agenda 'Paraules de llibertat' vol apropar la lectura en la nostra llengua a tota la població, però especialment a l'alumnat de les escoles d'adults que estan aprenent valencià: volem fer-ne arribar una a cadascun d'ells! Per això necessitem el teu suport.

Aquest iniciativa de la Plataforma per la Llengua té com a objectiu facilitar una eina útil per a l'ús personal. L'agenda també incorpora informació d'interés ciutadà, com ara un directori d'ONG que treballen per la llengua, un d'universitats i de centres d'estudi i un mapa comarcal del País Valencià. A banda, inclou un fragment de l'obra Diccionari per a Ociosos de l'assagista Joan Fuster que parla de la llibertat.

Ajuda'ns a fer-ho possible amb un donatiu a partir de 6 euros, i aconsegueix la teua agenda!

Podràs recollir-la a la seu de la Plataforma per la Llengua o, si fas un donatiu igual o superior a 10 €, te la farem arribar al teu domicili tan bon punt la tinguem editadda.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin