Notícies ← Altres notícies

“Paraules de llibertat”, un projecte fet realitat gràcies al vostre suport

A partir del proper 13 de setembre tots els qui heu contribuït en el projecte d'edició i distribució de l'agenda "Paraules de llibertat" podreu passar a recollir el vostre exemplar de recompensa a les oficines de Barcelona o València. Totes les donacions iguals o superiors a 10 € rebran l'agenda a domicili

El passat mes de juliol la Plataforma per la Llengua va posar en marxa una campanya de donatius per finançar un nou projecte de foment de la lectura en la nostra llengua al País Valencià, l'agenda "Paraules de llibertat".

Gràcies als donatius que hem rebut, podrem editar i repartir l'agenda per al curs acadèmic 2018/19 entre els estudiants adults de valencià. "Paraules de llibertat" té com a objectiu fomentar la lectura en valencià entre els alumnes mitjançant 50 citacions d'autors i autores contemporanis del País Valencià sobre el tema de la llibertat. A més, també s'hi inclou un directori de les ONG que, com la Plataforma per la Llengua, treballen per la normalització lingüística.  

A partir del 13 de setembre totes les persones que hagueu contribuït en aquest projecte amb un donatiu de 6 € podreu passar a recollir el vostre exemplar de recompensa a les oficines de Barcelona o València (truqueu abans de passar per l'oficina). Els qui hagin fet donatius iguals o superiors a 10 € rebran l'agenda a l'adreça especificada en el formulari de donatius a partir d'aquesta data.

Si no has participat en aquesta campanya de micromecenatge encara hi estàs a temps! Fes el teu donatiu abans del diumenge 7 de setembre i contribuiràs a promocionar la lectura en la nostra llengua al País Valencià!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin