Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua participarà a la Fira de la Primavera del barri de les Termes

El pròxim divendres 24 de maig a les 18.30 h la Fundació de Spiribol de Catalunya organitzarà un torneig d'aquest peculiar esport, que es va inventar un pare de família amb onze fills per no haver d'anar a buscar la pilota, ja que es tracta d'enrotllar una pilota lligada a un cordill en un pal de dos metres amb l'ajuda de la mà o d'una raqueta.

Dissabte 19 de maig, de 21 a 22 h, el DJ Pam pool portarà la festa i la llista de cançons en català al barri de les Termes. Pam pool és creador de les festes AlliOli Olé i discjòquei resident a les festes de Panteres Grogues, i ha ajudat en l'elaboració del recull de cançons en català Punxa en català: https://www.youtube.com/playlist?list=PLlCJqTMq5R89e7sa_kaJWcUm21VSUOZ4O

Aquestes dues activitats s'emmarquen en el Pla d'Actuació Lingüística Integral a Sabadell Sud, amb l'objectiu d'acostar el català a diferents espais del barri i per animar a parlar-lo a les persones que habitualment no el parlen. És una activitat que s'ha portat a terme dins l'àmbit de foment del català a l'espai de lleure i amb col·laboració amb l'Associació de Veïns de les Termes.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin