Notícies ← Altres notícies

Vine al Dinar per la Llengua de Barcelona

El pròxim 1 de juny, a la plaça del Diamant de la Vila de Gràcia, celebrem un Dinar per la Llengua per commemorar els 25 anys de la Plataforma per la Llengua. Apunta-t'hi!

Volem celebrar que fa 25 anys que defensem el català, i volem fer-ho amb vosaltres! Per això us convidem al dinar popular que tindrà lloc el pròxim dissabte 1 de juny a la plaça del Diamant a partir de les 12 h. Podeu comprar el vostre tiquet per només 10 € a través d'aquest formulari. Us recordem que les places són limitades, no us quedeu sense!

Des de les 12 h podreu gaudir d'un vermut musical i a les 14 h començarà el dinar. El cantautor Sergi Estella tancarà l'acte amb un concert en directe a les 16 h. La Vila de Gràcia és l'escenari escollit per dur a terme el tercer Dinar per la Llengua, després d'haver celebrat els dos primers a l'Alguer i a Sabadell. València, Castelló, Mallorca, Mataró o Vilafranca de Conflent seran alguns dels propers escenaris dels Dinars per la Llengua de l'ONG del català.

Són molts anys els que hem estat treballant per la defensa del català i la promoció del seu ús social. I també treballant en xarxa, amb vosaltres. Amb socis, voluntaris, entitats, associacions de veïns, administracions i escoles de la comarca, creant sinergies per afavorir que el català sigui la llengua comuna i de cohesió social mitjançant l'organització de diverses activitats. Per això, i per seguir cuidant la llengua, us convidem a tots a celebrar plegats aquests anys.

Us hi esperem!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin