Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua planta una gran tomata a Eivissa per defensar la unitat de la llengua

Per reivindicar la unitat de la llengua, conscienciar la ciutadania i denunciar els intents de fragmentació que pateix el català, la Plataforma per la Llengua plantarà una tomata gegant.

La proposta també insta les institucions a cooperar per a afavorir la normalització de la llengua en tots els sectors.

La Plataforma per la Llengua plantarà aquest dijous dia 23 de juliol, a les 18 h, l Passeig de l'Alamera de Vila, una gran tomata de 3 metres de diàmetre per difondre la campanya "Som 10 milions, som una llengua".

Un dels objectius d'aquesta campanya és aturar la fragmentació lingüística que practiquen algunes empreses i institucions, com el mateix govern d'Espanya, que presenta alguns dels seus webs en català i en valencià, com si fossin llengües diferents.

Un altre objectiu és sensibilitzar la població de les Illes Balears, el País Valencià, la Franja, Catalunya, Andorra, la Catalunya del Nord i l'Alguer que, més enllà de les denominacions populars, tots compartim un mateix idioma, la llengua catalana, i que els intents secessionistes i la manca de coordinació política ens surten cars a tota la ciutadania.

Durant tot el capvespre, els vesins que ho vulguin podran donar el seu suport a les reivindicacions que feim en el marc d'aquesta campanya. 

Esperam que venguis i que hi donis suport!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin