Notícies ← Altres notícies

Gaudeix del festival Barnasants a meitat de preu!

La Plataforma per la Llengua i Barnasants renovem l'acord de col·laboració gràcies al qual tots els socis de la Plataforma per la Llengua podreu gaudir d'un 50 % de descompte en la compra d'entrades dels concerts seleccionats que hi ha fins al maig del 2021.

Enguany, el Projecte Cultural en Xarxa Barnasants arriba a la 26a edició reivindicant el poder transformador de la cultura i la cançó als territoris de parla comuna. Compta amb una programació àmplia i diversa de propostes discogràfiques de tota mena. Amb l'objectiu de difondre i impulsar les actuacions musicals en llengua catalana, contribuirem a la promoció de les actuacions que s'hi han programat en la nostra llengua.

Per poder aconseguir el descompte*, els socis de la Plataforma per la Llengua envieu un correu a promocions@plataforma-llengua.cat o bé truqueu al 93 321 18 03 i demaneu per l'àrea d'atenció al soci, des d'on us indicarem els passos a seguir per a la compra de les entrades.

*Les sol·licituds s'atendran per ordre d'arribada i fins a esgotar el número d'entrades amb descompte de què disposem per a cadascun dels concerts.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin