Notícies ← Altres notícies

La lingüista M. Carme Junyent presenta el seu darrer llibre de la mà de la Plataforma per la Llengua

Setanta-set experts reflexionen sobre el present i el futur de la llengua catalana en un volum, "El català, la llengua efervescent. 77 visions sobre el terreny", que serà presentat a Vilanova i la Geltrú

Per assistir a la presentació cal inscriure-s'hi prèviament a través de l'adreça de correu electrònic de la Plataforma per la Llengua Garraf

El pròxim 20 de maig la sala d'actes de la Biblioteca Armand Cardona Torrandell acollirà la presentació del llibre "El català, la llengua efervescent. 77 visions sobre el terreny", la darrera publicació de M. Carme Junyent, editada per Viena Edicions. La lingüista, que ha coordinat i prologat el volum, ha comptat amb la ploma d'una setantena d'experts que aporten la seva visió sobre el present i el futur de la llengua en les diferents esferes comunicatives d'arreu del domini lingüístic.

La presentació, organitzada per Viena Edicions, la Plataforma per la Llengua, i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, comptarà amb la presència de la lingüista encarregada de la coordinació de l'obra M. Carme Junyent.

La xerrada es durà a terme seguint totes les mesures de seguretat i complint amb els requisits que marquin les autoritats sanitàries. És per això que per venir a la presentació cal inscriure-s'hi abans, que es pot fer a través d'aquest enllaç.

Els diferents grups locals de la Plataforma per la Llengua treballen per portar la presentació arreu del territori. De moment ja s'han dut a terme actes a Barcelona, i Igualada, i pròximament es duran a terme a Lleida i Sitges.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin