Notícies ← Altres notícies

Presentam a Eivissa el llibre "El català, la llengua efervescent. 77 visions sobre el terreny"

L'acte de presentació del llibre coordinat per la lingüista M. Carme Junyent tendrà lloc la Biblioteca de Can Ventosa de Vila

Eivissa acull el primer acte a les Illes Balears del cicle de presentacions de l'obra organitzat per la Plataforma per la Llengua i Viena Ediciosns

El pròxim 18 de juny a les 20:15 h la Plataforma per la Llengua Eivissa organitza la presentació del darrer llibre que ha coordinat la lingüista M. Carme Junyent, El català, la llengua efervescent. 77 visions sobre el terreny, a la Biblioteca Can Ventosa de Vila. L'acte, el primer que es duu a terme a les Illes Balears dins del cicle de presentacions de l'obra, es durà a terme gràcies a la col·laboració de l'ONG del català amb Viena Edicions i la Biblioteca Municipal d'Eivissa.

El sociolingüista Ivan Solivellas, delegat de Plataforma per la Llengua Illes Balears, donarà la benvinguda als assistents i posarà l'obra en el context d'una situació d'emergència lingüística preocupant però reversible. A continuació l'eivissenc Bernat Joan, sociolingüista, escriptor, polític i un dels autors de l'obra en farà la presentació, que serà en format de conversa oberta en què el públic hi podrà intervenir.

Aquesta és la primera activitat organitzada per la territorial d'Eivissa, que comença a caminar amb força i ja treballa en noves propostes per als mesos vinents.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin