Notícies ← Altres notícies

Dues cerveseres artesanes del Maresme formen part del Segell

Les empreses de cervesa artesana Canetenca i Montnegre, de Canet de Mar i Calella (l'Alt Maresme) respectivament, són empreses del Segell

El Segell de Producte Lingüísticament Responsable és un distintiu que té com a objectiu identificar els productes etiquetats, com a mínim, en català.

Ara mateix, el Segell ja s'ha incorporat en dues empreses de cervesa artesana de Canet de Mar i Calella de Mar. Un dels objectius del Segell és treballar colze a colze amb les empreses que posen en valor l'actitud proactiva i positiva de la seva tasca, amb l'objectiu de facilitar el diàleg amb els seus clients actuals i potencials i, també, ajudar a dinamitzar les vendes dels seus productes.

El Segell va néixer amb l´esperit d'avançar en l'ús de la llengua catalana en l'etiquetatge després de comprovar que utilitzar-la no és només un acte de normalitat, sinó també una aposta de futur gràcies a la creixent sensibilitat dels consumidors per les marques que els transmeten valors, per exemple el del respecte pels drets i la diversitat lingüística.

El Segell reforça la visibilitat i la projecció d'aquells productes que compleixen la legislació vigent i, a més a més, desenvolupen una Responsabilitat Social Empresarial (RSE) que té en compte la cohesió i la inclusió socials del seu entorn i la seva gent

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin