Notícies ← Altres notícies

Presentem el darrer llibre de la lingüista M. Carme Junyent a Molins de Rei

Setanta-set experts reflexionen sobre el present i el futur de la llengua catalana en un volum, El català, la llengua efervescent. 77 visions sobre el terreny, que serà presentat a Molins de Rei

Per assistir a la presentació cal inscriure-s’hi prèviament a través del correu electrònic de la Plataforma per la Llengua Molins de Rei

El pròxim 8 de juliol la sala d'actes de la Biblioteca el Molí de Molins de Rei acollirà la presentació del llibre El català, la llengua efervescent. 77 visions sobre el terreny, la darrera publicació de M. Carme Junyent, editada per Viena Edicions. La lingüista, que ha coordinat i prologat el volum, ha comptat amb la ploma d'una setantena d'experts que aporten la seva visió sobre el present i el futur de la llengua en les diferents esferes comunicatives d'arreu del domini lingüístic.

La presentació, organitzada per Viena Edicions, la Plataforma per la Llengua i l'Ateneu Mulei, comptarà amb la presència de la delegada de l'ONG del català al Baix Llobregat Rosa Monforte i l'escriptor martorellenc Andreu González, a més de la lingüista M. Carme Junyent.

La xerrada es durà a terme seguint totes les mesures de seguretat i complint amb els requisits que marquin les autoritats sanitàries. És per això que per venir a la presentació cal inscriure-s'hi abans a través d'aquest enllaç.

Els diferents grups locals de la Plataforma per la Llengua treballen per portar la presentació arreu del territori. De moment ja s'han dut a terme actes a Barcelona i Lleida.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin