Notícies ← Altres notícies

Calaf reconeix de manera explícita la unitat de la llengua catalana

L'Ajuntament de Calaf aprova la moció de la campanya de Plataforma per la Llengua "Som 10 milions, som una llengua"

Aquesta setmana l'Ajuntament de Calaf s'ha unit als municipis de l'Anoia que han reconegut de manera explícita la unitat de la llengua catalana. La moció s'ha aprovat per vot unànime dels 21 regidors dels grups de Junts, que va presentar la moció, per Esquerra Republicana de Catalunya i pel Grup d'Independents per Calaf.

D'aquesta manera, Calaf passa a ser el cinquè municipi de la comarca que s'adhereix a la campanya "Som 10 milions, som una llengua", juntament amb Igualada, Santa Margarida de Montbui, Piera i Vilanova del Camí.

Creixen els suports institucionals

La moció ja ha estat aprovada per la Diputació de Barcelona, el Parlament de les Illes Balears, el Consell Comarcal del Maresme i el Consell Insular de Menorca, entre d'altres. Per altra banda, ja són 69 ajuntaments els que han aprovat en els seus respectius plens la moció presentada per Plataforma per la Llengua.

La moció dona suport a la campanya "Som 10 milions, som una llengua", que ja compta amb més de 39.000 adhesions de suport, i el seu objectiu és aconseguir que les institucions d'arreu del domini reconeguin i promoguin la unitat de la llengua catalana.

Consulta si el teu Ajuntament ja ha aprovat la moció en aquesta llista.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin