Notícies ← Altres notícies

Omplim la biblioteca El Molí per presentar el llibre "Molt a favor: 57 propostes i un pacte per la llengua"

L'acte, organitzat per Plataforma per la Llengua Molins de Rei, ha estat tot un èxit d'assistència, amb més d'una vintena de persones

A la presentació s'ha debatut sobre els punts forts de la llengua catalana i quines accions es poden dur a terme per millorar la situació de l'ús social

El passat dijous, 7 d'octubre, la delegació local de Molins de Rei de l'ONG del català va organitzar la presentació del llibre Molt a favor: 57 propostes i un pacte per la llengua, amb la participació d'Enric Gomà, coordinador de l'obra, i Ivan Solivellas, un dels autors i delegat de Plataforma per la Llengua de les Illes Balears. L'acte ha estat organitzat per Eumo Editorial i la biblioteca El Molí de Molins de Rei i ha estat conduït per la delegada de Plataforma per la Llengua del Baix Llobregat, Rosa Monforte.

Els autors van aconseguir omplir el màxim de l'aforament permès per les restriccions i van presentar algunes de les propostes que s'expliquen al llibre. Després de la presentació es va debatre profundament sobre les fortaleses actuals del català i quines accions es poden dur a terme per millorar la situació de l'ús social, per revertir la situació d'emergència lingüística. D'aquesta manera, l'acte ha servit com a continuació i contrapunt de la darrera presentació editorial que Plataforma per la Llengua va portar a terme a Molins de Rei, la del llibre El català, la llengua efervescent de la lingüista M. Carme Junyent, que es va endinsar en els reptes del català en diferents àmbits.

L'acte a Molins de Rei forma part d'un seguit de presentacions del llibre Molt a favor que l'ONG del català i Eumo Editorial organitzen arreu del territori. Aquestes presentacions són accions de sensibilització i un punt de reflexió en el marc de la campanya "Emergència lingüística" de l'entitat. L'obra ja s'ha presentat a Canet de Mar i pròximament es presentarà a Ciutadella i Igualada.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin