Notícies ← Altres notícies

Castellolí reconeix de manera explícita la unitat de la llengua catalana

L'Ajuntament de Castellolí aprova la moció de la campanya de Plataforma per la Llengua "Som 10 milions, som una llengua"

L'Ajuntament de Castellolí ja forma part dels municipis de l'Anoia que han reconegut de manera explícita la unitat de la llengua catalana. La moció s'ha aprovat al ple del 21 d'octubre pel vot unànime dels set regidors del consistori, que està format per la Plataforma Units per Castellolí - Acord Municipal i per Junts.

Es tracta del setè municipi de la comarca que s'adhereix de manera institucional a la campanya "Som 10 milions, som una llengua". Ja ho han fet Igualada, Santa Margarida de Montbui, els Hostalets de Pierola, Vilanova del Camí, Calaf i Capellades.

Creixen els suports institucionals

La moció ha estat aprovada per la Diputació de Barcelona, el Parlament de les Illes Balears, el Consell Comarcal del Maresme i el Consell Insular de Menorca i, pel que fa als municipis, ja són 76 els que s'hi han afegit.

L'objectiu de la moció és donar suport a la campanya "Som 10 milions, som una llengua", una campanya de Plataforma per la Llengua, que ja compta amb més de 49.000 adhesions i que vol aconseguir que les institucions d'arreu del domini lingüístic reconeguin i promoguin la unitat del català.

Consulta si el teu ajuntament ha aprovat la moció en aquesta llista.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin