Notícies ← Altres notícies

Llancem la segona edició del concurs de TikTok en valencià

Plataforma per la Llengua País Valencià impulsa un concurs per trobar el millor tiktoker en valencià i popularitzar la llengua a la xarxa social més popular entre els joves

Plataforma per la Llengua País Valencià ha obert este dimecres 27 el termini per presentar-se a la segona edició del concurs de TikTok en valencià. El concurs té l'objectiu d'incentivar la llengua pròpia en aquesta xarxa social, la més popular entre el jovent, i d'impulsar nous talents en valencià per configurar un star system en aquesta llengua.

El període per enviar els vídeos tancarà el 8 de maig  i hi pot participar qualsevol persona de més de dotze anys, tot i que els menors d'edat hauran de comptar amb l'autorització dels pares. El guanyador s'anunciarà l'11 de maig i serà premiat amb un kit de gravació, una col·laboració amb un tiktoker viral en valencià i una promoció de tres vídeos a TikTok per fer conéixer el canal.

L'ONG del valencià considera que impulsar el valencià a TikTok és una prioritat, perquè ja és la xarxa que més fan servir els joves d'entre 12 i 20 anys. Per això, l'entitat també ha impulsat durant aquest curs escolar l'organització de gairebé 40 tallers de TikTok en valencià en diferents instituts a càrrec de l'influenciador Fran Tudela, més conegut com a @Cabrafotuda. Fins ara ja se n'han pogut beneficiar gairebé 1.200 alumnes, que ara també podran presentar els seus vídeos al concurs de TikTok. A més, en els pròxims mesos, l'entitat també organitzarà la 1a Trobada de tiktokers en valencià, que comptarà amb la presència de reconeguts tiktokers i on podran participar tots els concursants.

Totes aquestes iniciatives s'emmarquen en el projecte "TikTok en valencià" impulsat per Plataforma per la Llengua amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

Per inscriure-us a la 2a edició del Concurs de TIkTok en valencià, ho podeu fer a través del web del concurs: http://concurstiktok.org/

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin