Notícies ← Altres notícies

S’acosta la final de CantAlguer, lo 15 de maig tanquen les candidatures

Lo vencidor del concurs per jove cantautors en alguerés siguerà proclamat durant la final del 29 de maig al Teatre Cívic.

S'acosta la fase final de la primera edició del CantAlguer - Concurs per joves cantautors de l'Alguer.

Les candidatures pogueran ésser enviades fins al dia 15 de maig a l'email cantalguer@plataforma-llengua.cat.

Lo regulament amb les condicions per participar és disponible a la pàgina web dedicada https://www.plataforma-llengua.cat/cantalguer/

CantAlguer és un projecte de Plataforma per la Llengua que té l'objectiu d' encoratjar los joves algueresos a cantar en la nostra llengua i, al mateix temps, assegurar un futur a la producció de música algueresa, amb nous estils i amb música i textos per tots los gustos.

La proposta vencidora recivirà premis importants: registració i estampa de un EP de sis cançons en català de l'Alguer en l'estudi Chicken Coop, participació a la Jornada Algueresa de la Universitat Catalana d'Estiu, a Prada de Conflent, organitzada de l'Obra Cultural de l'Alguer i organització d'un concert a Barcelona dins de la programació del Festival Barnasants 2023.

La tardada final tenguerà lloc al Teatre Cívic "Gaví Bal·lero" de l'Alguer, lo dia 29 de maig a les 21.00.

Tots los finalistes, a més, participaran a un concert col·lectiu dins los programes de la Festa de Sant Joan organitzada de l'Obra Cultural de l'Alguer lo 23 de juny i la Festa de Les Maries, a la iglésia de Nostra Senyora de l'Esperança a setembre.

Per fer possible CantAlguer, l'ONG del català treballa en col·laboració amb l'Obra Cultural de l'Alguer, Festival BarnaSants, la Universitat Catalana d'Estiu i la revista Enderrock. La iniciativa té lo patrocini del Municipi de l'Alguer, de la Fondazione Alghero i de l'Oficina de l'Alguer de la Delegació de la Generalitat de Catalunya.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin