Notícies de Plataforma per la Llengua ← Altres notícies

Prorrogades al 22 de maig les inscripcions al Concurs CantAlguer

La final de la primera edició del concurs per joves cantautors és a les portes, encara una setmana per presentar-se

Plataforma per la Llengua informa que, per facilitar la partecipació del màxim número de propostes musicals, ha decidit de prorrogar d'una setmana lo termini per presentar les candidatures a la fase final de CantAlguer - Concurs per joves cantautors de l'Alguer.

Les candidatures pogueran ésser enviades fins al dia 22 de maig a l'email cantalguer@plataforma-llengua.cat mentres lo regulament amb les condicions per participar és disponible a la pàgina web dedicada https://www.plataforma-llengua.cat/cantalguer/

Recordem que los premis per la proposta guanyadora sigueran la registració i estampa de un EP de sis cançons en català de l'Alguer en l'estudi Chicken Coop, la participació a la Jornada Algueresa de la Universitat Catalana d'Estiu, a Prada de Conflent, organitzada de l'Obra Cultural de l'Alguer i la organització d'un concert a Barcelona dins de la programació del Festival Barnasants 2023.

La tardada final tenguerà lloc al Teatre Cívic "Gaví Bal·lero" de l'Alguer, lo dia 29 de maig a les 21.00.

L'entrada a la final és gratuïta. És possible retirar los bitllets a la seu de Plataforma per la Llengua, a la Biblioteca Catalana, carrer de Pa i Aigua (Via Arduino) n. 48 lo dimarts 17 i lo dijous 19 de maig de les 17.00 a les 19.30 i, la setmana primer del concert, a partir de dilluns 23 de maig cada dia, de les 18.30 a les 20.00.

En alternativa, lo dia del concert los bitllets se pogueran retirar a l'entrada del teatre, fins a l'exhauriment dels llocs disponibles a partir de les 19.00 i fins a les 20.45, 15 minuts primer de l'horari d'inici programat.

CantAlguer és un projecte de Plataforma per la Llengua realitzat en col·laboració amb l'Obra Cultural de l'Alguer, Festival BarnaSants, la Universitat Catalana d'Estiu i la revista Enderrock. La iniciativa té lo patrocini del Municipi de l'Alguer, de la Fondazione Alghero i de l'Ofici de l'Alguer de la Delegació de la Generalitat de Catalunya.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin