Notícies ← Altres notícies

Omplim la plaça del Port de Vilanova i la Geltrú amb el cinema a la fresca de Festa Major

Unes 300 persones assisteixen a la projecció del film Space Jam: Noves llegendes, organitzada per l'ONG del català amb motiu de la Festa Major de la capital del Garraf

Unes 300 persones van assistir aquest dissabte, 30 de juliol, a la projecció de Space Jam: Noves llegendes que Plataforma per la Llengua va organitzar a la plaça del Port de Vilanova i la Geltrú amb motiu de la festa major. És el segon any que l'entitat participa en els actes de la festa major organitzant una sessió de cinema a la fresca. Per fer-ho, l'entitat ha comptat amb la col·laboració dels Pabordes 2022 i de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Space Jam: Noves llegendes, dirigida per Malcolm D. Lee, és una seqüela de Space Jam. En aquesta ocasió LeBron James, estrella de l'NBA, queda atrapat amb el seu fill Dom en un lloc estrany, un espai digital d'una força totpoderosa. Per tornar a casa i salvar el fill, el jugador de bàsquet unirà forces amb Bugs Bunny i la resta de personatges dels Looney Tunes.

La projecció s'emmarca en la programació del cicle CinemaCat. A través d'aquest cicle, l'ONG del català ha projectat films en català a Sabadell, Mataró o Igualada i el diumenge 28 d'agost també projectarà El nadó en cap: negocis de família als jardins del Molí de Vent de Vilanova amb motiu de la festa major del barri.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin