Qui som?

La Plataforma per la Llengua és l'ONG del català. Som una organització no governamental que treballa per promoure la llengua catalana com a eina de cohesió social. Treballem als diferents territoris de parla catalana i des d'una perspectiva transversal.

Som una organització no governamental que treballa per promoure la llengua catalana com a eina de cohesió social.

Actualment, la Plataforma per la Llengua compta amb 20.000 socis arreu del domini lingüístic amb sis delegacions territorials, així com centenars de voluntaris i voluntàries que col·laboren per assolir els objectius principals de l'entitat.

La Junta Executiva de la Plataforma per la Llengua, encapçalada pel president de l'ONG del català, Òscar Escuder, és escollida a través del vot dels socis i sòcies cada 4 anys. Actualment està conformada per 21 persones especialitzades en els seus respectius àmbits i que treballen per l'obtenció de resultats tangibles que millorin la situació del català. 

La Plataforma per la Llengua està avalada, a més, per un Consell Consultiu d'experts en llengua catalana i del qual en van formar part els desapareguts Albert Manent, Francesc Ferrer i Gironès i Joan Triadú.

Si voleu més informació sobre la Plataforma per la Llengua, podeu descarregar-vos la nostra presentació.