Aquest estiu agafes l’avió? Digue’ns en quin idioma vola el teu avió!

Aquest estiu penses agafar l'avió? Un cop més, des de la Plataforma per la Llengua et demanem quines són les llengües en què se't dirigeix la megafonia dels avions que surten i aterren als aeroports catalans. Si aquests propers mesos penses sortir de Catalunya amb avió, ajuda'ns a conèixer quines llengües empren en les comunicacions megafòniques les companyies aèries que operen a les terres de parla catalana. Envia'ns la fitxa d'observació adjunta a l'adreça electrònica info(ELIMINAR)@plataforma-llengua.cat.

La Plataforma per la Llengua ha presentat recentment un informe sobre els usos lingüístics a la megafonia dels vols i llocs web de les companyies aèries que operen dins el domini lingüístic, i que va ser elaborat gràcies a les aportacions que heu anat fent durant l'estiu passat i les vacances de Nadal.

Ara us demanem novament un cop de mà per aconseguir més dades amb l'objectiu d'elaborar un nou informe que ens permeti observar si hi ha hagut progressos en aquest àmbit. Entre tots aconseguirem que les companyies aèries facin servir el català i respectin els drets lingüístics dels usuaris!

Moltes gràcies!