Voluntariat per la llengua

Des del desembre del 2009 la Plataforma per la Llengua duu a terme el programa del Voluntariat per la Llengua, una experiència molt enriquidora per potenciar l'ús parlat de la llengua catalana de persones que entenen el català però que no el parlen o bé que el parlen una mica i el volen millorar i adquirir més fluïdesa. Nosaltres posem en contacte a catalanoparlants habituals (ensenyants) amb nous catalanoparlants (aprenents).

Vols parlar català?

La Plataforma per la Llengua t'ofereix aquesta possibilitat

Si ja coneixes una mica el català i el parles encara que sigui amb dificultats, millora'l practicant-lo amb nosaltres. T'oferim conversar una hora a la setmana amb una persona que el parla habitualment, durant deu setmanes.

Disposem d'una xarxa de voluntariat divers i preparat, i organitzem sortides complementàries.

¿Quieres hablar catalán?

La Plataforma per la Llengua te ofrece esta posibilidad. Si ya conoces un poco el catalán y lo hablas aunque sea con dificultad, mejóralo practicándolo con nosotros. Te ofrecemos una hora de conversación semanal con alguien que ya lo habla, durante diez semanas.

Tenemos una red de voluntariado diverso y preparado, y organizamos actividades complementarias.

Do you want to speak Catalan?

Plataforma per la Llengua offers this possibility If you already know a little Catalan but feel you need to improve your spoken skills, then come to see us. We offer you one hour of conversation practice a week for ten weeks with a Catalan speaker.

We have a divers network of experienced volunteers, and we will organise relevant and interesting trips.

Conversa amb nosaltres! Inscriu-te a:
¡Habla con nosotros! Inscríbete en:
Talk to us! Sign up at:

vxl(ELIMINAR)@plataforma-llengua.cat
93 321 18 03