Participa al Guirigall exprés!

Quin dia de l'any hi ha millor que Sant Jordi per practicar el català? Segurament, cap, però tres dies abans, el 20 d'abril, també és un bon moment! T'ho expliquem: Plataforma per la Llengua et convida a participar al Guirigall exprés, una activitat perquè els aprenents de català puguin fer-lo servir i, fins i tot, guanyar un premi!

On? A la Sala Taller Gran del Centre Cívic Ateneu Fort Pienc

Quan? El dijous 20 d'abril a les 18.30 h (l'activitat començarà a les 19 h, però us hi esperem una mica abans per anar escalfant l'ambient).

En què consisteix? L'activitat serà una ronda ràpida d'intercanvis lingüístics. En l'activitat hi participaran aprenents de català i ensenyants voluntaris. En converses curtes de pocs minuts haureu de respondre les preguntes de tota mena que us proposarem. La voluntat és que pugueu parlar amb el màxim nombre de persones. Al final, els que hagin respost més preguntes, tindran un premi!

Què he de fer per participar-hi? Inscriu-te en el formulari que trobaràs més avall. Amb la inscripció tindràs una consumició gratuïta!

Què he de portar? Res, només les ganes de parlar català!

Tota l'activitat estarà amenitzada violoncel·lista Manu Fusta, que oferirà espectacle en directe. Així que, ja ho veus, ens espera una vetllada rodona. Aquest Sant Jordi, vine i utilitza la llengua!

T'hi esperem!

*Els camps són obligatoris

Emplena les dades

Soc...*

RESPONSABLE: Les dades personals facilitades a través d'aquest formulari seran incorporades a la nostra base de dades i seran tractades de manera confidencial per PLATAFORMA PER LA LLENGUA - COL·LECTIU L'ESBARZER.

FINALITATS: Posar-nos en contacte amb tu per informar-te sobre les activitats de la nostra entitat i d'altres formes de col·laboració amb nosaltres, basant-nos en l'interès legítim de PLATAFORMA PER LA LLENGUA, per comunicar-te informació sobre novetats, activitats, campanyes o actes organitzats per PLATAFORMA PER LA LLENGUA, i altres comunicacions que puguin resultar del teu interès.

DESTINATARIS: Les teves dades no seran comunicades a tercers, excepte per obligacions legals.

DRETS: Pots accedir, rectificar, suprimir i sol·licitar la portabilitat de les teves dades personals, així com oposar-te o sol·licitar-ne la limitació del tractament dirigint-te per escrit a l'adreça Carrer de Sant Honorat, 7, principal 1a, 08002 de Barcelona o a dades@plataforma-llengua.cat. També pots presentar una reclamació davant l'autoritat espanyola de control de protecció de dades (www.aepd.es).