Notícies

Mostrant de 1 a 10 de 3030 entrades disponibles RSS

A Decathlon se li acaba la tinta a l’hora d’etiquetar en català

L'empresa de productes esportius Decathlon menysprea el català en l'etiquetatge dels seus productes ja que no el fa servir tot i disposar d'espai i ser un requisit legal. L'ONG del català reclama que s'apliqui el Codi de Consum i s'etiqueti, també, en català. A més, la versió catalana del portal web de Decathlon no és completa i presenta certes dificultats d'accés. Més informació sobre "A Decathlon se li acaba la tinta a l’hora d’etiquetar en català"

Entrades amb descompte per assistir al Festival de Folk Tradicionàrius!

La Plataforma per la Llengua i el Centre Artesà Tradicionàrius - Festival Folk Internacional Tradicionàrius han arribat a un acord per oferir avantatges en la compra d'entrades per a la programació dels concerts d'enguany. A partir d'avui, podràs gaudir d'un 20% de descompte en l'entrada de tots els concerts programats i d'un 40% de descompte en aquesta selecció. Més informació sobre "Entrades amb descompte per assistir al Festival de Folk Tradicionàrius!"

Hem superat els 16.000 suports per reclamar a Playmobil que etiqueti en català

La directora de màrqueting de Playmobil coneix perfectament la reivindicació de #PlayMobilenCatalà després que la campanya hagi superat les 16.000 signatures en tres mesos. Amb cada signatura, els usuaris han enviat un correu a la companyia per demanar que respecti la nostra llengua i etiqueti les seves joguines també en català. Més informació sobre "Hem superat els 16.000 suports per reclamar a Playmobil que etiqueti en català"

‘Mortdent’ guanya el premi al millor curtmetratge en català de la Plataforma per la Llengua

La Plataforma per la Llengua va patrocinar, un any més, el Premi al Millor Curtmetratge en Català del concurs Lendemà, en una gala que es va celebrar dimarts 21 al vespre al Centre Cultural La Bòbila de l'Hospitalet de Llobregat. El premi va ser per a 'Mortdent'. Enguany s'ha dotat amb una quantitat de 200 €, a més de l'exhibició del curtmetratge guanyador a la secció de Texas Curts que es fa cada dijous als Cinemes Texas de Barcelona, amb la presentació de les directores del curt. Més informació sobre "‘Mortdent’ guanya el premi al millor curtmetratge en català de la Plataforma per la Llengua"

| Maresme

III Campionat de Scrabble de Canet de Mar

El dissabte 11 de març, el Club de Scrabble en Català Canet de Mar i la secció local de la Plataforma per la Llengua, amb la col·laboració de la Federació Internacional de Scrabble en Català i l'Ajuntament de Canet de Mar, celebrarem el III Campionat de Scrabble de Canet de Mar a La Masoveria (planta baixa) del Centre Cívic i Cultural Vil·la Flora (riera Gavarra, s/n).

  Més informació sobre "III Campionat de Scrabble de Canet de Mar"

| Maresme

Presentació del ‘Llibre de veritats i secrets’ de l’escriptor Ramon Gasch a Canet de Mar

La Plataforma per la Llengua Canet de Mar us oferirà la presentació del Llibre de veritats i secrets, de l'escriptor Ramon Gasch, el divendres 17 de març, a les 8 del vespre, al Centru. Organitzat amb el suport del Centru. Més informació sobre "Presentació del ‘Llibre de veritats i secrets’ de l’escriptor Ramon Gasch a Canet de Mar"

| Maresme

Primavera 2017: torna el voluntariat lingüístic a Canet de Mar

Si ja coneixes una mica el català i el parles encara que sigui amb dificultats, millora'l practicant-lo amb una persona que el parla habitualment. Només hi has de dedicar una hora a la setmana durant un mínim de deu setmanes. Disposem d'una xarxa de voluntariat divers i preparat, i organitzem activitats culturals complementàries. Cal ser major d'edat per participar en el Voluntariat per la llengua.

  Més informació sobre "Primavera 2017: torna el voluntariat lingüístic a Canet de Mar"