Notícies

Mostrant de 1 a 10 de 3138 entrades disponibles RSS

La Plataforma per la Llengua participa per primera vegada en l’Assemblea general de l’UNPO

L'ONG del català assisteix com a entitat observadora a l'Assemblea general d'aquesta xarxa internacional, que se celebra a Edimburg. Daniel Mundet, membre de la junta executiva de la Plataforma per la Llengua, ha presentat l'entitat i les campanyes que realitzem a favor de la llengua catalana davant els assistents.  Més informació sobre "La Plataforma per la Llengua participa per primera vegada en l’Assemblea general de l’UNPO"

Acompanyament lingüístic a Ciutat Meridiana

Durant els dies 12, 13, 14, 15 i 19 de juny la Plataforma per la Llengua va organitzar un taller intensiu amb el títol "Curs de confiança i tècniques per ser més comunicador habitual en català", en què van participar un grup reduït d'alumnes de les tertúlies lingüístiques en català del Centre Cívic i de la Biblioteca Zona Nord. L'activitat va tenir lloc a la biblioteca mateix.  Més informació sobre "Acompanyament lingüístic a Ciutat Meridiana"

Quatre candidats al deganat de l’ICAB es posicionen a favor de l’impuls del català

La Plataforma per la Llengua s'ha reunit en els darrers dies amb cinc dels sis candidats al deganat de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) per a debatre sobre les seves propostes en matèria lingüística i presentar-los un document de cinc compromisos de mínims per a impulsar en l'ICAB el català i el coneixement del llenguatge jurídic entre els professionals del Dret. En concret, els representants de l'ONG del català s'han trobat amb Jordi Pintó, Josep Maria Paños, Vanessa González, Lluís Riera i Eugènia Gay. En canvi, el candidat Alejandro Labella ha declinat escoltar les propostes de la Plataforma per la Llengua. Més informació sobre "Quatre candidats al deganat de l’ICAB es posicionen a favor de l’impuls del català"

Visita guiada al Museu d’Història de la Immigració de Catalunya, MHIC

El passat dimecres, 21 de maig, membres de les entitats de nouvinguts que formen part de la xarxa d'entitats que dinamitza la Plataforma per la Llengua, parelles lingüístiques i participants a les tertúlies lingüístiques del programa del Voluntariat per la Llengua van dur a terme una visita guiada al MHIC, a la Masia de Can Serra a Sant Adrià del Besós. Més informació sobre "Visita guiada al Museu d’Història de la Immigració de Catalunya, MHIC"

Forma’t en gestió de la diversitat lingüística a preu reduït amb el CIEMEN

El CIEMEN, Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques i Nacionals, ofereix un preu especial per als socis de la Plataforma per la Llengua que participin en el curs "Llengües d'aquí i d'arreu: per una gestió catalana de la diversitat lingüística". Més informació sobre "Forma’t en gestió de la diversitat lingüística a preu reduït amb el CIEMEN"

Tallers d’interculturalitat i diversitat lingüística a l’Escola Mestre Morera de Ciutat Meridiana

Ahir, dijous 15 de juny, la Plataforma per la llengua, amb la col·laboració de l'Associació Educació i Lliure Ubuntu, van realitzar tallers per la diversitat a l'Escola Mestre Morera de Ciutat Meridiana. Més informació sobre "Tallers d’interculturalitat i diversitat lingüística a l’Escola Mestre Morera de Ciutat Meridiana"