Notícies

Mostrant de 1 a 10 de 3074 entrades disponibles RSS

Es multipliquen per cinc les queixes contra les universitats catalanes per motius lingüístics

L'augment de la sensibilitat lingüística a les universitats ha provocat un augment considerable de queixes per part d'alumnes sobre vulneracions dels seus drets lingüístics. Així es constata en el report de queixes lingüístiques rebudes el 2016 a la Plataforma per la Llengua Més informació sobre "Es multipliquen per cinc les queixes contra les universitats catalanes per motius lingüístics"

Parlem dels “Mites i realitats de Catalunya Nord” amb Aleix Renyé

La Plataforma per la Llengua inicia un nou cicle de debats "Què me'n dius...?" per parlar sobre la situació del català al domini lingüístic. L'objectiu d'aquests debats és donar a conèixer la realitat sociolingüística dels diferents territoris de parla catalana. Enguany, els actes se celebraran al bar "El Paraigua" de Barcelona i aniran acompanyats d'una copa gratuïta!  Més informació sobre "Parlem dels “Mites i realitats de Catalunya Nord” amb Aleix Renyé"

Més de 5.000 persones reivindiquen el català com a llengua comuna de la nova república

Diversos representants d'entitats de persones nouvingudes han escenificat la desconnexió amb l'estat espanyol i la connexió a la nova República. El president de la Plataforma per la Llengua, Òscar Escuder, clama per un país "on es respectin els drets lingüístics, on tothom tingui les màximes oportunitats, socialment cohesionat i on el català sigui la llengua comuna". Més informació sobre "Més de 5.000 persones reivindiquen el català com a llengua comuna de la nova república"

Voluntaris lingüístics de la Plataforma visiten l’exposició "Patufet en guerra"

Dimarts passat, 18 d'abril, els voluntaris lingüístics de la Plataforma per la Llengua van assistir a l'exposició 'PATUFET EN GUERRA, la il·lusió de la normalitat' realitzada pel Memorial Democràtic, amb seu al carrer del Peu de la Creu, 4, de Barcelona. Més informació sobre "Voluntaris lingüístics de la Plataforma visiten l’exposició "Patufet en guerra""