Notícies ← Altres notícies

Participa en el sorteig de cent discos de "Mans manetes. L’Alguer: paraules, cançons i veus de minyons"

Vols participar en el sorteig d'un disc de Mans manetes? Comparteix una valoració o un comentari amb la CatalApp pel Twitter i entraràs en el sorteig d'un recull de cançons tradicionals i infantils alguereses.

La Plataforma per la Llengua sorteja un disc de cançons tradicionals i infantils interpretades i modernitzades per un cor d'infants algueresos i músics d'arreu dels territoris de parla catalana entre els usuaris de la CatalApp.

Per a participar-hi, només cal que et descarreguis l'aplicació al mòbil des del web www.catalapp.cat o directament des del mercat d'aplicacions Google Play o Apple Store. Un cop instal·lada, hauràs de valorar algun dels establiments i compartir-ho pel teu canal de Twitter amb l'etiqueta #UtilitzoLaCatalApp. 

L'aplicació mateixa permet compartir les valoracions que feu d'un establiment, amb un sol clic. Els cent discos de Mans manetes se sortejaran entre totes les comparticions que els usuaris feu entre el 15 de febrer i el 15 de març a les 14 h.

El disc Mans manetes és una iniciativa que neix amb l'objectiu d'oferir a les noves generacions d'algueresos -que no gaudeixen de gairebé cap tipus d'ensenyament en llengua catalana a l'escola- un producte cultural d'homenatge a la seva cultura.

Les cançons són cantades per una coral formada per minyons algueresos i un reguitzell de cantants de tot el domini lingüístic català, com Joan Garriga, Arnau Caparó, Carles Sanjosé (Sanjosex), Meritxell Gené, Pot Petit, Guillem Roma, Carles Belda, Neus Berenguer, Pau Elias (Aquafonia), Neus Berenguer, Mireia Vives, Xarli Oliver i Pau Alabajos, a més de l'alguerès Àngel Maresca, entre molts d'altres. Pots ajudar-nos a finançar aquest projecte per a revitalitzar la llengua a l'Alguer fent un donatiu

El 15 de març farem públic el guanyador des del perfil de Twitter, la pàgina de Facebook de la CatalApp i la pàgina web de la Plataforma per la Llengua.

Comparteix la promoció amb les teves amistats i no t'oblidis de fer un "M'agrada!" a la pàgina de la CatalApp. Que tinguis molta sort!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin