Notícies ← Altres notícies

Engeguem un nou curs a l’Anoia treballant per aturar l’emergència lingüística

Els voluntaris d'Igualada, Tous i Vilanova del Camí preparen les noves activitats al municipi

Informa't aquí de com participar en la territorial de l'ONG del català

Plataforma per la Llengua treballa arreu del territori per fer del català la llengua comuna i de cohesió social i aturar l'emergència lingüística. Per fer-ho, l'entitat compta amb diverses delegacions locals i comarcals formades per un gran nombre de voluntaris que vetllen per la salut i vitalitat de la llengua catalana i els drets dels seus parlants en el seu àmbit territorial més immediat.

Igualada, Tous i Vilanova del Camí són les tres delegacions locals que l'ONG del català té a l'Anoia i aquest any 2021 han organitzat un munt d'accions: han cercat suports institucionals per la unitat de la llengua, han organitzat espais de debat i reflexió sobre la situació d'emergència lingüística, i han donat suport a les iniciatives culturals en llengua catalana dels seus respectius municipis.

Aquest curs vinent els membres de les delegacions tenen previst d'ampliar les actuacions dutes a terme el darrer any en els àmbits esmentats i començar a treballar en d'altres com el del comerç i l'arrelament de les persones nouvingudes.

Tots podem contribuir a aturar l'emergència lingüística i participar en les delegacions territorials de Plataforma per la Llengua és una bona manera de fer-ho. Pots fer-te voluntari de l'ONG del català a través de la web de l'entitat. T'hi esperem!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin